Кога книгите во библиотеката ќе оживеат: Жива библиотека во Скопје

Кои се живите книги на претстојниот настан Жива библиотека во Скопје

„Жива библиотека“ (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

 

 
Гостување во емисијата „Заспиј ако можеш„ на ТВ Алфа – 30 септември 2020

Гостување во утринската програма на ТВ Алфа – 26 октомври 2020

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ со Катерина Златановска – Попова:

Како да одберете кариера? Што да направите ако вашата кариера заврши неславно?